Bryllupsidéer som du helt sikkert vil vide

Det er meget arbejde at planlægge det perfekte bryllup. Det er ikke kun svært at finde et sted til en overkommelig pris, men der er også så mange andre beslutninger, der skal træffes! En beslutning, du skal tage, når du planlægger brylluppet, er hvilken type bryllupsfest du ønsker. Dette blogindlæg vil skitsere de mest populære bryllupsfesttyper derude og give forslag til hver enkelt, så du kan beslutte, hvilken type bryllup der passer bedst til dit bryllup!

Hav en signaturdrink

Bryllupssignaturdrinks er en fantastisk måde at gøre dit bryllup mere mindeværdigt på

– Hvis du ønsker at gå med denne type bryllup, foreslår vi at have champagne som signaturdrink! Dette er en nem beslutning, da det er et så populært valg, og der er så mange muligheder derude for forskellige typer champagne, der kan passe ind i ethvert budget eller farveskema

– Ikke alene vil alle deltagere huske, hvad de drak til jeres bryllup, men det vil også være sjovt at prøve alle typerne af bobler – ligesom at gå gennem prøverne hos Costco! Vi elsker at gå gennem prøve-størrelser, fordi det ikke kun sparer penge på at bruge hele flasker, når du ikke ved, om du vil nyde dem, men også giver alle tilstedeværende mulighed for at prøve noget anderledes.

– Bryllupsstederne vil også være glade for at give dig champagne, da de fleste bryllupspakker inkluderer det! Desuden vil dine gæster helt sikkert huske en så unik og traditionel drink til brylluppet

Servér små bidder i stedet for et stort måltid

– Bryllupsstederne vil også være glade for at give jer champagne, da de fleste bryllupspakker inkluderer det! Desuden vil dine gæster helt sikkert huske sådan en unik og traditionel drink ved brylluppet .

– Bryllupssignaturdrinks er en fantastisk måde at gøre dit bryllup mere mindeværdigt på

– Ikke alene vil alle deltagere huske, hvad de drak til dit bryllup, men det vil også være sjovt at prøve alle typerne af bobler – ligesom at gå gennem prøverne i Costco! Vi elsker at gå gennem prøvestørrelser, fordi det ikke kun sparer penge på at bruge hele flasker, når du ikke ved, om du vil nyde dem, men det giver også alle tilstedeværende mulighed for at prøve noget forskelligt.