Ting du ikke vidste om rå honning

Rå honning er et naturligt sødemiddel, der har mange sundhedsmæssige fordele. Rå honning kan bruges i madlavningen for at gøre opskrifter sundere og mere velsmagende! Rå honning er også godt for din hud; det er et antiinflammatorisk middel, så det er perfekt, hvis du har akne eller følsom hud. Rå honning er let at finde i disse dage, fordi der er masser af biavlerforretninger online.

Rå honning er et naturligt antibiotikum og kan hjælpe mod allergier

Rå honning er et naturligt antibiotikum, der har været brugt til at hjælpe mod allergier i tusindvis af år. Rå honning bekæmper naturligt bakterier og vira, så det er godt, hvis du har en infektion. Rå honning kan også forbedre dit immunforsvar ved at tilføre enzymer, mineraler, antibakterielle forbindelser, aminosyrer og vitaminer! Sørg dog for ikke at opvarme rå honning, da høje temperaturer ødelægger disse vidunderlige egenskaber i sødestoffet. Hvis du har en allergisk reaktion eller føler dig syg efter at have spist noget, så tag straks noget rå honning for at reducere betændelse i din hals!

Rå honning er også godt for acne tilbøjelig hud, da det indeholder mange antioxidanter, der bekæmper frie radikaler, som forårsager udbrud.

Rå honning er blevet brugt i tusindvis af år som et naturligt antibiotikum. Rå honning hjælper med at bekæmpe bakterier og vira naturligt , hvilket betyder at det kan hjælpe med infektioner eller endda hvis du har allergier ! Rå honning indeholder mange enzymer, mineraler, antibakterielle forbindelser, aminosyrer og vitaminer – alle disse er gode til at holde dit immunsystem sundt! Hvis du føler dig syg efter at have spist noget rå honning, så tag noget med det samme, fordi det vil reducere betændelse i din hals . Det er virkelig vigtigt ikke at opvarme rå honning høje temperaturer ødelægger dog deres vidunderlige egenskaber!

Rå honning har vist sig at bekæmpe hoste, halsbetændelse og astma

Rå honning har vist sig at hjælpe med at bekæmpe hoste, ondt i halsen og endda astma ifølge mange undersøgelser. Rå honning indeholder glukoseoxidase, som giver en antibakteriel virkning, når du spiser den! Rå honning er også godt for din hud på grund af enzymerne i rå honning, som holder din hud sund. Du kan anvende rå honning ansigtsmasker eller andre skønhedsbehandlinger med rå honning på dit hår også!

En undersøgelse viser, hvordan det at spise to teskefulde rå honning to gange om dagen reducerede hoste med op til 20 % efter en uge! Honning bør også være en del af enhver behandling af luftvejssygdomme – vær dog opmærksom på, at ikke alle typer er lige gode! Manuka Honig , vilde blomster sorter eller kløver sorter er bedst, hvis du vil have deres fordele uden tilsat sukker . Rå honning kan bruges som erstatning for raffineret sukker i bagværk og er faktisk et af de sundeste sødemidler, du kan bruge.